Anssi hintsa wikipedia

Hanna-Maria Hintsa – Wikipedia

Hanna-Maria Hintsa – Wikipedia

Hän oli ensimmäinen suomalainen uinnin maailmanmestaruuden voittanut nainen. Maailmanmestaruus tuli MM-kisoissa Barcelonassa 2003 100 metrin vapaauinnista.

Anssi Hintsa – Seiska

Tuoreimmat Anssi Hintsa-uutiset juuri nyt Seiska.fi:stä. Kumminkin luet!

Hanna-Maria Hintsa opiskelee Italiassa lääkäriksi miehensä …

Hanna-Maria Hintsa opiskelee Italiassa lääkäriksi miehensä edesmenneen Aki-veljen tavoin

14.10.2022 — Entinen uinnin maailmanmestari Hanna-Maria Hintsa päätti opiskella lääkäriksi miehensä Anssi Hintsan maineikkaan Aki-veljen innoittamana.

Hanna-Maria Hintsa on nauttinut Italiassa opiskelemisesta, vaikka se tarkoittaakin etäsuhdetta Anssi-puolisoon. Aviopari pyrkii tapaamaan kerran kuussa.

Hanna-Maria Seppälä seurustelee Anssi Hintsan kanssa

16.9.2011 — Hanna-Maria Seppälä ja sahabisnekseen keskittyneen Kohiwood Groupin toimitusjohtajana työskentelevä Anssi Hintsa ovat tunteet toisensa jo useita …

IS: Hanna-Maria Seppälä ja Anssi Hintsa kihloihin – Iltalehti

3.9.2016 — Uimari Hanna-Maria Seppälä, 31, on Ilta-Sanomien mukaan mennyt kihloihin pitkäaikaisen miesystävänsä, Anssi Hintsan, 54, kanssa.

Hanna-Maria Seppälä kriisistään: Kihlattu Anssi Hintsa on …

26.10.2017 — Kriisin kokenut Hanna-Maria Seppälä kihlatustaan Anssi Hintsasta: ”Miehelläni on taito nostaa minut takaisin pinnalle”.

Miksi nuori kaunis nainen menee yhteen – Suomi24 Keskustelut

Miksi nuori kaunis nainen menee yhteen – – Suomi24 Keskustelut

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Hanna-Maria-Seppala-ja-Anssi-Hintsa-muuttivat-merenrantaan-Helsingin-keskustaan/1096372.

itseään yli 20-vuotta vanhemman ja yrmynnäköisen miehen kanssa? Kyllä sillä on paljonkin väliä että millaista namaa joutuu päivittäin katsomaan, jos jok…

Ex-uimari Hanna-Maria Seppälä, 35, on hyvä ystävä …

Ex-uimari Hanna-Maria Seppälä, 35, on hyvä ystävä aviomiehensä Anssi Hintsan, 58 aikuisten lasten kanssa: “Ikäero on niin pieni” – MTVuutiset.fi

4.1.2020 — Ex-uimari Hanna-Maria Seppälä, 35, on hyvä ystävä aviomiehensä Anssi Hintsan, 58 aikuisten lasten kanssa: “Ikäero on niin pieni”.

Kolme vuotta sitten kilpauimarin uran lopettanut Hanna-Maria Seppälä kertoo olevansa hyvissä väleissä puolisonsa aikuisten lasten kanssa.

Hanna-Maria Seppälän yllätyspäätös: Muutti Italiaan, kiittää …

Hanna-Maria Seppälän yllätyspäätös: Muutti Italiaan, kiittää aviomiestään kauniisti – Halloota

1.10.2021 — Uinnin maailmanmestari Hanna-Maria Hintsa (os. … Hän tuo esiin, että aviomies Anssi Hintsa on omalta osaltaan rohkaissut vaimoaan …

Keywords: anssi hintsa wikipedia, anssi hintsa — wikipedia