Ellos tapetit

Laaja valikoima erimallisia tapetteja – Ellos.fi

Tapetit netistä: Laaja valikoima erimallisia tapetteja – Ellos.fi

Ruotsissa valmistetun Wallpaper by Ellos -valikoimamme tapetit ovat kestäviä kuitutapetteja, jotka on helppo laittaa seinälle. Ellos Home – Tapettiliima 5 l, …

Kauniit tapetit edullisesti Ellokselta. Suuri valikoima erivärisiä ja -kuvioisia tapetteja jokaiseen tyyliin ja kotiin. Tilaa tapetit netistä!

Wallpaper by ellos Anna Lisa tapetti – Harmaa

Wallpaper by ellos Anna Lisa tapetti – Harmaa – Kuviolliset tapetit | Ellos.fi

Leveys 53 cm. Kuvion kohdistus 26,5 cm. Made in Sweden. Non-woven-tapetin kiinnittäminen on helppoa. Levitä liima suoraan seinään ja kiinnitä tapetti siihen.

Kuitutapetti (non-woven). Rullan pituus 10,05 m. Leveys 53 cm. Kuvion kohdistus 26,5 cm. Made in Sweden. Non-woven-tapetin kiinnittäminen on helppoa. Levitä liima suoraan seinään ja kiinnitä tapetti siihen. Käytä non-woven- tapetille sopivaa kuituliimaa/-liisteriä, jonka voit tilata Ellokselta.

Wallpaper by ellos Tapetti Molly

Wallpaper by ellos Tapetti Molly – Moniväriset – Kuviolliset tapetit | Ellos.fi

Kuitutapetti on helppo asentaa, sillä tapettiliima levitetään asuaoraan seinälle ja tapetti nostetaan sen päälle. Käytä kuituliimaa, tavallinen tapettiliima …

Kuitutapetti (non-woven). Yhdessä rullassa on 4 vuotaa, joiden leveys on 45 cm ja pituus 2,7 m. Yksi rulla kattaa n. 5,4 m2. Valmistettu Ruotsissa. Toistettavissa. Kuitutapetti on helppo asentaa, sillä tapettiliima levitetään asuaoraan seinälle ja tapetti nostetaan sen päälle. Käytä kuituliimaa, tavallinen tapettiliima sopii vain paperitapeteille. Tilaa kuituliima Ellokselta!

Wallpaper by ellos Rachel tapetti

Wallpaper by ellos Rachel tapetti – Harmaa – Kuviolliset tapetit | Ellos.fi

Kuviolliset tapetit / Wallpaper by ellos. Kuitutapetti (non-woven). Rullassa 10,5 m. Kuviokohdistus 17,7 cm. Tapetin leveys 53 cm. Valmistettu Ruotsissa.

Kuitutapetti (non-woven). Rullassa 10,5 m. Kuviokohdistus 17,7 cm. Tapetin leveys 53 cm. Valmistettu Ruotsissa. Yhdistä Smila-tapettiin, jos haluat neutraaleja seiniä kontrastiksi kuviotapetille. Non-woven-tapetin kiinnittäminen on helppoa. Levitä liima suoraan seinään ja kiinnitä tapetti siihen. Käytä non-woven- tapetille sopivaa kuituliimaa/-liisteriä, jonka voit tilata Ellokselta.

Wallpaper by ellos Tapetti Tree – Sininen

Wallpaper by ellos Tapetti Tree – Sininen – Kuviolliset tapetit | Ellos.fi

Kuviolliset tapetit / Wallpaper by ellos. Kuitutapetti (non-woven), jossa syväpainotekniikka. Rullan pituus 10,05 m. Leveys 53 cm. Kuvion kohdistus 53 cm. Made …

Kuitutapetti (non-woven), jossa syväpainotekniikka. Rullan pituus 10,05 m. Leveys 53 cm. Kuvion kohdistus 53 cm. Made in Sweden. Tapetointi kuitutapetilla: Kuitutapetti on helppo asentaa, sillä tapettiliima levitetään suoraan seinälle ja tapetti nostetaan sen päälle. Kuitutapetti asettuu seinälle sileästi ilman näkyviä saumoja. Käytä kuituliimaa, tavallinen tapettiliima sopii vain paperitapeteille. Tilaa kuituliima Ellokselta. Liima: Aloita tapetointi ikkunan tai oven vierestä. Tarkista, että ensimmäinen vuota on suorassa. Sivele liimaa seinälle telalla n. 2-3 vuodan leveydeltä (1-1,5 m). Reunojen ja listojen vierustalla voit käyttää sivellintä. Aseta seinälle: Aloita seinän yläreunasta ja etene alaspäin seinää pitkin. Tasoita tapetti keskeltä kohti reunoja. Leikkaa tapetti tapettiveitsellä katto- ja lattialistojen vierestä. Aseta seuraava vuota edellisen vuodan kanssa reunat tiiviisti vastakkain. Nurkat: Nurkkaa tapetoidessa leikkaa vuota niin, että n. 2 cm:n kaistale ulottuu nurkan yli seuraavalle seinälle. Paina tapetti huolellisesti nurkkaa vasten. Jatka sen jälkeen tapetointia kiinnittämällä loput vuodasta tai uusi vuota nurkasta alkaen.

Maja tapetti – Vihreä – Sisustus – Homeroom

Maja tapetti – Vihreä – Sisustus | Homeroom

Tapetit / Wallpaper by ellos. Kuitutapetti (non woven). Rullan pituus 10,05 m. Leveys 53 cm. Ei kuviokohdistusta. Voidaan kiinnittää pysty- tai …

Kuitutapetti (non woven). Rullan pituus 10,05 m. Leveys 53 cm. Ei kuviokohdistusta. Voidaan kiinnittää pysty- tai vaakasuorassa. Made in Sweden. Non-woven-tapetin kiinnittäminen on helppoa. Levitä liima suoraan seinään ja kiinnitä tapetti siihen. Käytä non-woven- tapetille sopivaa kuituliimaa/-liisteriä, jonka voit tilata Ellokselta.

ellos Tapetit – Designkaupat.fi

ellos Tapetit

ellos Tapetit. 22 tuotetta 1 kaupasta. Lajittele: … Athena tapetti, ellos. 49,99€. Homeroom. Kauppaan Info. Anna Lisa tapetti, ellos. 39,99€. Homeroom …

Keywords: ellos tapetit