Fb ketjutekniikka

High quality conveyor chain solutions – FB Ketju

FB Ketju | High quality conveyor chain solutions

FB Ketjun korkealaatuiset tuotteet pitävät prosessien materiaalit liikkeessä ympäri maailmaa. Valmistamme teollisuudelle kuljetinketjut, ketjupyörät, …

FB Ketjun korkealaatuiset tuotteet pitävät prosessien materiaalit liikkeessä ympäri maailmaa. Valmistamme teollisuudelle kuljetinketjut, ketjupyörät, kolat ja korvakkeet.

Yhteystiedot – FB Ketju

Yhteystiedot | FB Ketju

FB Ketju. Yrittäjäntie 14 27230 Lappi Vaihde +358 207 199 460 / fb@fbketju.com. Y-tunnus: 0609752-8. Verkkolaskutusosoite FB Ketjutekniikka Oy

Ota meihin yhteyttä, jos haluat tietää lisää kuljetinketjuratkaisuistamme ja palveluistamme teollisuudenalallesi.

FB Ketjutekniikka Oy – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder

FB Ketjutekniikka Oy – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

FB Ketjutekniikka Oy on perustettu vuonna 1985. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Säkylä, ja pääasiallinen toimiala Kuljetinlaitteet, siirtolaitteet.

Katso Finder.fi:stä yhtiön FB Ketjutekniikka Oy (0609752-8) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

FB KETJU | Lappi

FB KETJU, Lappi, Länsi-Suomen Lääni, Finland. 114 tykkäystä · 13 puhuu tästä · 20 oli täällä … FB KETJU. 114 tykkäystä. 󱞋. 124 seuraajaa. @ketjutekniikka.

FB Ketjutekniikka Oy – Taloustiedot | Suomen Asiakastieto Oy

Yrityksen FB Ketjutekniikka Oy (0609752-8) liikevaihto oli 12,3 miljoonaa euroa 2022 ja työllisti 62 henkilöä. Liikevaihto nousi 12,6 %.

Yrityksen FB Ketjutekniikka Oy (0609752-8) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

FB Ketjutekniikka Oy | Yritys- ja taloustiedot – Kauppalehti

FB Ketjutekniikka Oy | Yritys- ja taloustiedot | Kauppalehti

FB Ketjutekniikka Oy (0609752-8) on perustettu vuonna 1986 ja sen toimialana on Kiinnittimien ja ruuvituotteiden valmistus.

Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen FB Ketjutekniikka Oy taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu!

FB Ketjutekniikka Oy | Yrityksen tiedot – Ilta-Sanomat

Yrityksen FB Ketjutekniikka Oy liikevaihto oli 12,3 miljoonaa euroa 2022 ja työllisti 62 henkilöä. Liikevaihto nousi 12,6 prosenttia. Tilikauden tulos oli …

FB Ketjutekniikka Oy liikevaihto ja yritystiedot – Vainu.io

FB Ketjutekniikka Oy. LAPPI, FI. FB Ketju’s high quality conveyor chain solutions keep process materials moving all over the world …

FB Ketjutekniikka Oy – Paikalliset nettisivut | PNS.fi

Kuljetinketju, Ketjupyörä, Ketjutehdas, Helsinki, Tampere, Turku | FB Ketjutekniikka Oy

FB Ketjutekniikka Oy on Pohjoismaiden suurin kuljetinketjujen valmistaja Köyliöstä. Yritys valmistaa kuljetinketjuja, ketjupyöriä ja ketjun kolia monelle …

Pohjoismaiden suurin kuljetinketjujen valmistaja

FB Ketjutekniikka Oy on Pohjoismaiden suurin kuljetinketjujen valmistaja Köyliöstä. Yritys valmistaa kuljetinketjuja, ketjupyöriä ja ketjun kolia monelle eri teollisuudelle sekä massatuotantona että asiakkaiden yksilöllisten toivomusten mukaan. Laadun takaa yli 60 vuoden kokemus!

FB Ketjutekniikka on tunnettu laadustaan ja palvelustaan sekä pyrkimyksestä työskennellä läheisesti asiakkaiden tuotesuunnittelun, kunnossapidon, oston ja tuotannonohjauksen kanssa tuottaakseen heille ratkaisut kaikkiin kuljetinketjutarpeisiin.

Vuonna 1993 myönnetty ISO 9000 laatusertifikaatti kuljetusketjujen valmistuksesta, ensimmäisenä toimijana Pohjoismaissa.

Keywords: fb ketjutekniikka