Puuilo wikipedia

Puuilo – Wikipedia

Puuilo – Wikipedia

Puuilo on vuonna 1982 perustettu suomalainen myymäläketju, joka tunnetaan erityisesti laajasta tuotevalikoimasta, edullisista hinnoista sekä myymälöiden …

Meistä – Puuilo

Meistä | Puuilo

Puuilo on perustettu vuonna 1982 ja yhtiö on yksi johtavista tavarataloketjuista Suomessa. Vahvasti kasvavalla yhtiöllä on lähes 40 tavarataloa ympäri …

Puuilo – Wikiwand

Wikipediasta ; Toimiala · vähittäiskauppa, rautakauppa, verkkokauppa ; Liikevaihto, 270,1 miljoonaa euroa (tilikausi 2021) ; Henkilöstö, 750 (2020) ; Kotisivu, www.

Puuilo on vuonna 1982 perustettu suomalainen myymäläketju, joka tunnetaan erityisesti laajasta tuotevalikoimasta, edullisista hinnoista sekä myymälöiden hyvistä sijainneista ja helposta asiointikokemuksesta. Yhtiö on keskittynyt erityisesti tee-se-itse-tuotteisiin, kodintarvikkeisiin sekä lemmikkien ruokaan ja lemmikkituotteisiin. Puuilolla oli tammikuussa 2023 37 myymälää eri puolilla Suomea. Lisäksi Puuilolla on verkkokauppa, joka on tärkeä osa Puuilon monikanavaisuutta. Puuilo tarjoaa asiakkailleen laajan ja tarkkaan valikoidun tuotevalikoiman kymmenessä ryhmässä: rakennustarvikkeet, työkalut, LVI- ja sähkötarvikkeet, eläintarvikkeet, autotarvikkeet, elintarvikkeet, taloustavarat, puutarhatarvikkeet, vapaa-ajan välineet sekä palvelut, kuten peräkärryn vuokraus. Puuilon tuotevalikoima käsittää noin 30 000 aktiivista tuotenimikettä. Yhtiön koko aktiivinen tuotevalikoima on saatavilla kaikissa myymälöissä, minkä tarkoituksena on tehdä ostamisesta helpompaa ja parantaa asiointikokemusta. Puuilo on noussut yhdeksi Suomen halpakauppamarkkinan johtavista toimijoista sen menestyvän myymäläkonseptinsa ansiosta ja yhtiö on liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen suurimmista käyttötavaroihin keskittyvistä myymäläketjuista. Puuilon liikevaihto oli 2022 päättyneellä tilikaudella 270,1 miljoonaa euroa, kun vuotta aiemmin liikevaihto oli 238,7 miljoonaa euroa. Työntekijöitä vuonna 2022 Puuilolla oli lähes 1000 ja noin 700 kokoaikaiseksi muutettuna. Viimeisinä vuosina yhtiön kasvu on ollut nopeaa ja Puuilo on kertonut tavoitteekseen saavuttaa yli 400Meur liikevaihdon vuoden 2025 tilikauden loppuun mennessä. Yhtiön oman arvion mukaan Suomessa voisi tulevaisuudessa olla ainakin 60 myymälää.

Puuilo.fi – Ite wiki

Puuilo.fi | ite wiki

Puuilon verkkokauppa toimii Suomessa ja Ruotsissa. Verkkokauppa on integroitu useisiin eri järjestelmiin.

Puuilon verkkokauppa toimii Suomessa ja Ruotsissa. Verkkokauppa on integroitu useisiin eri järjestelmiin. 

Puuilo – Wikidata

Finnish chain store.

Finnish chain store

Puuilo Lappeenranta – Wikimapia

Puuilo Lappeenranta – Lappeenranta

Puuilo Lappeenranta “Ehkä hieman erilainen kauppa. … Puuilo Lappeenranta (Lappeenranta) … Wikipedia-artikkeli: http://fi.wikipedia.org/wiki/Puuilo.

Puuilo Lappeenranta “Ehkä hieman erilainen kauppa…”Puuilo on 1982 perustettu perheyritys, jonka toiminta on lähtenyt liikkeelle pienestä puusepän verstaasta.Nykyisin yritys on puhtaasti…

Etusivu | Barots | Fast Casual -ravintola

Barot’s on fast casual ravintola. Nauti ravintolatason annoksia pikaruokamaisesti moderneissa ravintoloissamme, nappaa take-awaynä tai tilaa kotiovellesi!

Torikauppa opetti Puuilon Markku Tuomaalalle äijämyymälän …

Torikauppa opetti Puuilon Markku Tuomaalalle äijämyymälän kaupanteon | Kauppalehti

10.5.2017 — Tavarataloketju Puuilon perustaja ja toimitusjohtaja sekä hallituksen jäsen Markku Tuomaala osti vanhat bussit eri liikennöitsijöiltä. ”Yhdestä …

Kaupan johdon tehtävä on luoda asiakkaalle jokin syy saapua ostoksille, Puuilon toimitusjohtaja sanoo.

Puuilo Tavaratalot Oy – Taloustiedot | Suomen Asiakastieto Oy

Yrityksen Puuilo Tavaratalot Oy (2431081-2) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Tokmannin verkkokauppa | Fiksun ostamisen puolesta

Tutustu laajaan valikoimaan ja tilaa tuotteet netistä. Sivustolta löydät myös myymäläsaatavuudet ja -yhteystiedot. Tervetuloa Tokmannin verkkokauppaan!

Keywords: puuilo wikipedia