Stepperi xxl

Kuntolaitteet kotiin | XXL

kuntolaitteet Kuntolaitteet Kotiin – Kuntoilu | XXL

Etsitkö kuntolaitetta kotiin? XXL:n laajasta valikoimasta löydät erilaiset kotiin sopivat kuntolaitteet. Tutustu valikoimaamme!

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta kuntolaitteet Kuntolaitteet Kotiin XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Kuntolaitteet Kotiin 30 päivän hintalupauksella.

Kuntolaitteet kotiin – XXL

Kuntolaitteet kotiin | XXL

Etsitkö kuntolaitetta kotiin? XXL:n laajasta valikoimasta löydät erilaiset kotiin sopivat kuntolaitteet. Tutustu valikoimaamme!

Mikä kuntolaite sopii minulle? – XXL

Mikä kuntolaite sopii minulle? | XXL

STEPPERI. Parantaa kestävyyttä ja voimaa. Käytettävät lihasryhmät: Pakaralihakset, reisilihakset sekä vatsan ja selän tukevat lihakset.

Opas kuntolaitteen valintaan

Steppilaudat | XXL

steppilaudat Steppilaudat – Fitness | XXL

XXL:stä löydät laajan valikoiman tuotteita tuoteryhmästä steppilaudat. Tarjoamme tunnetut brändit, kuten Reebok, markkinoiden parhaaseen hintaan.

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta steppilaudat Steppilaudat XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Steppilaudat 30 päivän hintalupauksella.

Kuntoilulaite kotiin nopealla toimituksella – Verkkokauppa.com

Kuntoilulaite kotiin nopealla toimituksella – Verkkokauppa.com

Kuntoilulaite mahdollistaa vaativankin harjoituksen tekemisen kotona. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat kuntoiluvälineet ja kuntosalilaitteet kotiin, kuten …

Verkkokauppa.com – todennäköisesti aina halvempi!

Koko Suomi, Tori.fi

Kettler stepperi. 10 €. eilen 22:07. Pohjanmaa. Myydään. 1. Orbitrek Crostrainer / Stepperi, Kuntoilu ja fitness, Urheilu ja ulkoilu, Tuusula, Tori.

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 60ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Stepperit – Kuntokauppa.fi

Stepperi on kuntolaite, jolla askeltaessa nostat sykettä ja saat tuntumaa erityisesti pakaroille ja takareisille. Stepperin liikerata muistuttaa portaiden …

Stepperi on kuntolaite, jolla askeltaessa nostat sykettä ja saat tuntumaa erityisesti pakaroille ja takareisille. Tilaa Kuntokaupalta!

Laadukkaita kuntolaitteita johtavilta tuotemerkeiltä

Laadukkaita kuntolaitteita johtavilta tuotemerkeiltä – Kuntokauppa.fi

Meiltä mm. Tunturi, FitNord, Gymstick, Concept2 ja Titan-kuntolaitteet edullisesti. Valikoimistamme löytyy paras juoksumatto, kuntopyörä, crosstrainer tai …

Kestävät laatumerkkien kuntolaitteet kotiin, yritysten ja taloyhtiöiden kuntosaleille ja ammattikäyttöön löydät Kuntokaupasta. Meiltä mm. Tunturi, FitNord, Kettler, Gymstick, Concept2 ja Titan-kuntolaitteet edullisesti.

Kuntosalilaitteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Valitse parhaat kuntosalilaitteet kotiin Moni haluaa treenata kuntoaan kotioloissa. Markkinoilla onkin useita, ammattitasoisia kuntosalilaitteita, …

Valitse parhaat kuntosalilaitteet kotiin

Moni haluaa treenata kuntoaan kotioloissa. Markkinoilla onkin useita, ammattitasoisia kuntosalilaitteita, joiden avulla kuntoaan voi kohottaa myös ilman salikorttia. Kotikuntosalille on helppo pujahtaa kiireisenkin päivän keskellä.

Kuntosalilaitteet monipuoliseen treenaamiseen
Kotikuntosalin ei tarvitse maksaa maltaita, päinvastoin! Kotiin hankitut laitteet maksavat itsensä takaisin, kun kalliiden kuntosalien jäsenyydestä voi luopua. Koko kotiaan ei kuitenkaan kannata erilaisilla laitteilla täyttää, eikä tämä tavallisesti ole mahdollistakaan. Monipuoliset kuntoilulaitteet taipuvat moneen tarkoitukseen. Kokoontaittuvat mallit säästävät tilaa. Laitehankinnat kannattaa suunnitella niin, että saat treenattua koko vartalon muutaman laitteen avulla. Tai voit pyhittää kotisalisi esimerkiksi voimaharjoitteluun tai lihaskunnon ylläpidolle ja keskittää muun kuntoilun vaikka lenkkipolulle.

Kotisalin kulmakivinä toimivat penkit sopivat painonnostoon ja lihaskuntoharjoitteluun. Harkitse säädettää mallia, jotta voit treenata penkissä myös punnerrus-, soutu- ja rintalihasliikkeitä. Aktiivitreenaajan harjoittelua helpottavat ergonomisesti suunnitellut selkä- ja vatsapenkit. Penkin kaveriksi on järkevää valita sopiva teline. Penkkipunnerrukseen ja voimaharjoitteluun apua tuovat telineet on parasta valita sellaisiksi, että niitä voi hyödyntää myös leuanvedossa ja kyykyissä.

Kuntolaitteet aerobiseen harjoitteluun
Juoksu-, pyöräily- tai hiihtoharrastusta on hyvä ylläpitää myös sesongin ulkopuolella. Näitä lajeja kotikuntosalilla tukevat perinteisen kuntopyörän lisäksi erilaiset juoksumatot sekä crosstrainerit. Laitteet sopivat myös erinoimaisesti alkulämmittelyn tekoon. Kevyt hölkkä juoksumaton päällä irrottaa sopivasti hikeä saliharjoitteluun, mutta myös aktiivinen juoksuharrastaja saa juoksumatostaan täyden treenin irti.

Juoksu ei kuitenkaan ole jokaiselle mahdollista. Kuntopyörä sopii paremmin kaikenikäisille ja -painoisille, sekä polvi- tai nilkkavaivoista kärsiville. Kuntopyörä vie myös juoksumattoa vähemmän tilaa. Pyörällä saat poljettua treenin vaatimat kilometrit helposti, esimerkiksi suosikki tv-ohjelmaasi seuraten.

Crosstrainer taas on monipuolinen yhdistelmä kuntopyörää, askelluslaitetta ja juoksumattoa. Crosstrainerilla tehty treeni aktivoi koko kehoa, jolloin myös kädet ja selkä saavat sopivasti töitä. Crosstrainerissa treenaaja pitää kiinni edestakaisin liikkuvista kahvoista ja jalat asettuvat ellipitistä rataa kulkeville polkimille. Tämän vuoksi crosstraineria kutsutaankin myös ellipsilaitteeksi. Elliptistinen kiertoliike muistuttaa murtomaahiihtoa, joten crosstreinerilla saa tehokkaan treenin, aivan kuin hiihtäessäkin. Liike antaa myös enemmän treeniä vatsalle ja selälle. Crosstreiner sopii mainiosti myös ylipainoisille sekä nivelkivuista kärsiville.

Laitteet kotisalille sekä monipuoliset välineet erilaiseen treenaamiseen löydät kattavasti Kärkkäisen verkkokaupan valikoimista.

Keywords: stepperi xxl, xxl stepperi, xxl kuntoilulaitteet